2007/01/08

Zp i Montilla, entrevista aigualida

Zp i Pepe Montilla han fet la seva primera entrevista formal com a caps dels respectius governs al palacete de la Moncloa, que diuen a la Villa y Corte. Tot hagués estat més profitòs sinó s'haguessin posat pel mig els fets de la T4 de Barajas.
Tampoc podiem esperar grans tibantors perquè tot plegat sembla molt acordat i per això ha estat una entrevista de pa sucat amb oli amb el presi Montilla entrenant rellotge (els Reis?). Han acordat que les comissions competencials previstes per l'Estatut es portaran a terme durant el 2007 (sort!,... però sense data) o que l'Estat tingui en compte a l'hora de normativitzar que existeixen Estatuts i que algunes normes van contra aquests, la qual cosa obliga al govern de la Gene a recusar-les, veritat no per sabuda menys tinguda en compte.
Veurem si tot plegat fem feina, que ja fa dies que ens esperem i aquest govern era el de la gestió, gestió, gestió,... no?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què sociates de G-C, esteu contents amb aquest estadista espanyol d'esquerres que tenim de president, eh?
Quin gran encarregat del VALVI ha perdut Catalunya per la vocació política - i la traició d'ERC- del Pepe Montilla!

Anònim ha dit...

No trobo normal que tot sigui per esperar i esperar i esperar..... , ni dates per les comissions.... però clar, que es pot "esperar" d´una persona reflexiva i poc entusiasta com el President Montilla, n´hi ha que no mostren cap sentiment en res de res i clar llavors tot va a poc a poc, el primer cal pensar abans d´actuar es pot fer amb expressivitat i amb més claretat.
G-C no dongueu tanta corda als sociates!