2007/01/12

Rocky Pujol o la nostàlgia del poder

Els herois de les pelis, com els de la política sempre acaben tornant. I com el Rocky Balboa que ha tornat a les pantalles aquest cap de setmana el Rocky Pujol haurà de tornar a posar-se els guants perquè al quadrilàter hi mases púgils, una vegada sortit de l'hospital, on per cert no va fer gaire bondat.

I és que no tenir poder, desprès de 23 anys de poseïr-lo com a una dona comporta que els galans de la peli conver no es facin a la idea de no tocar cuixa. I així passa que de cal notari se'n van a Madrid, passant per Bellaterra per veure si treuen l'entrellat, que ja, ni tan sols La Vangu, el seu diari de referència, els fa cas.

Com en el cas de Rocky, el Pujol també ha de tornar a posar ordre en el gimnàs perquè hi ha masses púgils disposats a batre's. Duran, el clergue, desbarra d'el Mas, el serrells, que està contra les cordes i la troupe conver, Madí, el nen de pedralbes, Pujol, l'hereu, Puig l'indepe de la cuina, fan un tour de force.
Caldrà que Pujol utilitzi els seus punys rockers i la seva espasa de jedi per arribar abans de que toqui la campana i n'hi hagi més d'un estirat a la lona. De moment l'arbitre ja compta: 10,9,8...