2007/01/22

L'Insti de les Lletres Catalanes ja té dire

Ja era hora!!! A G-C, que estem a la que salta, ens hem alegrat que per fi s'hagi nomenat el nou director de la Institució de les Lletres Catalanes després de l'espantada d'aquest de la imatge, el Jaume Subirana, que està a l'altra punta de món, després de tirar la tovallola ara fa dos mesos. Com que el tripartit II ja està en marxa van caient els nomenaments i ara és el torn d'Oriol Izquierdo Llopis, que serà comunicat oficialment avui a proposta del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. Izquierdo té un perfil molt lloable i com que a G-C som amics dels nostres amics desitgem tota la sort del món al bo de l'Oriol.
L'esquerrà, com li diuen alguns amb to bromista, és llicenciat en filosofia i dóna classes a la Blanquerna i l'Ateneu Barcelonès i és un clàssic de l'Avui i també en els darrers temps de La Vanguardia. També és un dels gurús de la revista Idees, on els de G-C també hi tenim un peu a dins. Chapeuau per al conseller Tresserras per al nomenament de l'Izquierdo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si l'Oriol i L'institut de les lletres catalanes us ensenyen una mica d'ortografia, perquè en general, a tots els articles que escriviu a G-C hi ha unes faltes ortogràfiques que fan por....no feu honor a la nostra llengua!!

Anònim ha dit...

Jo no tinc el gust de conèixer a l'Oriol, però pel que veig, com que es amic vostre...ja per sistema ja venéu la 'moto' de que és el millor del món. Perdoneu-me però se us veu massa el 'plomero'