2006/09/26

"Alicia en el país de las maravillas"

Ja veieu que a G-C també toquem el gènere rosa. Després de l'anunci que la Leti i un tal Felip seran novament pares, avui ens arriba un correu anunciant que fa pocs dies la blanenca Alicia també ha estat mamà i ha tingut un nen.

Alicia, després d'haver descartat algun dels seus intel·ligents pretendents -ens asseguren que entre ells l'economista Sala-Martín i l'ex-ministre Pimentel-, i comprovant que el mercat masculí no oferia cap digne successor per la saga Sánchez-Camacho va decidir tota valenta ser mare soltera. Els prohoms populars es posaven les mans al cap davant d'aquesta decisió tan liberal. Però així ha estat i la diputada per Barcelona a Madrid ens expliquen que està encantada. G-C vol felicitar la mamà i li demana que no faci de meritòria i li posi de nom José María o Mariano.

Per cert, davant del debat successori de la corona espanyola, G-C proposa que l'hereu sigui escollit per votació popular. El nostre candidat es en FROILÁN MARICHALAR, un auténtic borbó, que amb una mica de sort ens acostaria a la III República.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Apa com us heu passat!
Tot i que amb el PP res és massa passada!