2006/09/26

Sabem el "sitio" del Diari de Girona


El Punt Diari, després de molts anys al cèntric Carrer Figuerola, va decidir canviar de seu, ja que molta gent parlava, que certes i certs periodistes estaven més al mític Bar Roura, ensorrat per l'especulació (i els euros de la família futbolera Roche), que a la redacció. Per això i sobretot per patrimoni van decidir anar la Farinera, amb bar propi, amb concessió externa (només podia ser l'acaparador Grup Boira) i sobretot perfectament dissimulat, a l'estil gironí més progre-tradicional.

Ara toca un procés de creixement i deslocalització al Diari de Girona, això de què qualsevol dia els trobin a redactors/es amb cert coneixement popular, com experts en el lamentable Cas Treball, que estiguin al voltant de les 12 del migdia al bar, no dóna molta sensació de treball. Deu ser més fàcil copiar cada dia les notícies de l'Agència Catalana de Notícies i per aquest motiu en concret, bona part del veïnat comenta que sempre es troba periodistes del DdG a la Cafeteria Maragall, del carrer Joan Maragall.

I és que en aquests casos és quan es compleix la màxima que diu: les coses a part de fer-les bé, han de semblar que es fan bé.