2006/09/28

Mas i la foto fàcil, ahir sindicat, avui empreses i demà al mercat

Tenim a l'Artur Mas per Girona i com és tradicional en campanya electoral, avui se'n va visitar una empresa IntercomGi, ahir a Barcelona va anar a la UGT, a practicar la sociovergència, no sabem que en dirà d'això Camil Ros, secretari general de la UGT de Girona, i conegut militant d'ERC. El Mega David Madí està organitzant una campanya de cortar–pegar del word de les passades campanyes electorals.

Si en Madí és el gran estrateg de CiU, format pels republicans del EE.UU van ben servits, ja que si això és innovar que s'ho facin mirar, ja que dóna la sensació que només connecten amb la realitat per les eleccions, quan el programa electoral ja està fet.

Anar a visitar IntercomGi està bé perquè és una empresa competitiva i internacionalitzada i segons ha sabut G-C, un dels socis és militant de CiU de Figueres, per tant, tot queda a casa i és el menys compromès i foto segura.

Artur Mas hauria d'anar més a visitar empreses del sectors industrial (tèxtil,metall, càrnies,...), que estant patint la ferotge globalització, i a part de fer-se foto, agafar compromisos de suport real a aquest teixit productiu, a les empreses i als seus treballadors.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Què en dirà en Camil Ros ?
Com sempre muts i a la gàbia , que toquen a files i cal estar bé amb tothom!
Sociovergència,independentisme, federalisme i anar fent ..... !

Anònim ha dit...

Del comentari anterior referent en Camil Ros cal aclarir com dèieu G-C que és militant d' ERC de fa molt temps, i tot i que alguna vegada ha discrepat del partit, la seva lleialtat a ERC és impecable.De tota manera ser secretari general del sindicat li dóna una visió socio-econòmica molt més àmplia, fet que molts polítics ja voldrien.

Anònim ha dit...

Qui sou vosaltres per dir a Mas que ha de fer o a qui ha de visitar?
socialistes,republicans peperos?
De moment és el que fa millor campanya a les nostres ciutats i pobles , els altres amagadets i ja està!

Anònim ha dit...

En Ros , ja sap el que es fa!
Va arribar a Girona que ningú el coneixia , els 4 independentistes de prop de Barcelona, i ara és el rei del mambo en els mitjans de comunicació gironins-per cert ni punt de comparació amb el seu contrincant més proper -, entre els empresaris,i amb l' encert que els treballadors i treballadores el respecten i hi confien.

Anònim ha dit...

Ui que passa avui que tothom s´anima a parlar del gros de la UGt a Girona? potser que G-C investigueu i en feu un, referent als sindicats i a la seva gent? A aquells que cobren sense fer res? i aquells que distorsionen empreses?i aquells que defensen els drets ?i tots els que viuen del nom del sindicats majoritaris¿ i i i ...