2006/09/27

CiU a Girona es queda sense l’església

El PP a Girona, ha presentat la seva llista electoral al Parlament i s'ha produït el miracle, que ha estat que a part de l'ex-diputat de CIU, Enric Millo, que tothom ja sabia que seria el cap de llista del partit d'Aznar a Girona, han ressuscitat d'altres exrepresentants institucionals de CIU, la diputada i el senador, Mercè Amorós i Manel Ibarz, també van a llistes.

Tots ells i ella han estat de CiU durant molts anys, ja que eren dirigents d'UDC partit demòcrata, depèn de l'amic, i cristià depèn de l'hora i el moment. Quan CiU governava a Unió no tenia militància de base, ja que tothom o era diputat o càrrec a la Generalitat, sinó tenies feina era més fàcil anar a UDC que a una OTG, inem català, que per cert també depenia d'ells.

Amb aquesta fugida de gent d'Unió cap al PP i no només aquests tres sinó més que aquest estan estirant, ja no sabem qui deu ser d'Unió de Girona, la gent de CDC, segons bromes d’algun dirigent comentades a G-C, diuen que els convertiran en la sectorial cristiana de CDC, la broma està bé, però el seriós de fons és que CiU està perdent electoralment el sector més cristià part fonamental dins la idiosincràsia de Girona.

CiU sense els sermons del diumenge a missa pot patir i això de quedar-se sense l'església és un problema per el centre-dreta de sempre, per això el PP a Girona espera treure el segon diputat per Girona a càrrec de la VISA oro de CiU.