2006/09/14

Anna Pagans va de sobrada

Aprofitant que l'alcaldessa de Girona és ara a Lió perquè cada vegada li agrada més això de l'Educació i els viatges, explicarem el que es comenta a la plaça de l'Oli. Per la ciutat també es comença a respirar en l'ambient una sensació de què l'alcaldessa va una miqueta sobradeta en el to i les formes. Segons sap G-C, la prova està en veure com gesticula i com es comporta en el cara a cara i les rodes de premsa per adonar-se'n que ja es veu quatre anys més a l'alcaldia i sense esforçar-se gaire.
La designació de l'anònim Carles Puigdemont a can Convergència, l'estancament de Cristina Alsina a cal republicans, ja se sap que no compten els Verds de disseny Olòriz-Pardo i la Veray en fora de joc... deixa la candidata socialista sovint amb un somriure xulesc. Amb el procés de canvis que s'entreveuen a can PSC no fos cas que des del carrer Nicaragua encara decidissin que a la ciutat de l'Onyar s'ha de buscar un perfil diferent.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

M'han dit que Pagans no repeteix. Es cert?

Anònim ha dit...

Em sembla que aquesta vegada l' heu cagat. La Pagans segons informacins d' alguns socialistes no repeteix.

Anònim ha dit...

Quina grisor...

Anònim ha dit...

què faria la Pagans sense manar i riure per sobre l' espatlla?
Al PSC no pinta ni corta i fora de l' ajuntament no és ningú!
A què es dedicava abans de ser alcaldesa? si algú ho sap que ho digui!

Anònim ha dit...

El PSC hauria de reaccionar i canviar de cartell a Girona!

Anònim ha dit...

Puigdemont anònim? Ja li agradaria a la Pagans haver fet al menys la meitat de la meitat de les coses que va crear en Puigdemont: l'Agència Catalana de Notícies, el Catalonia Today, entre moltes altres, sense comptar uan llarga carrera en periodisme. No hi ha ni color! La Pagans sí que era una anònima, i com a alcaldessa...bastant lamentable, la veritat.