2006/09/24

Nadal passarà de la pasta als musclos

El president de la Generalitat serà la setmana vinent a Brusel·les perquè s'ha d'anar acomiadant de segons què i segons qui a les acaballes del seu mandat, sense haver manat. Arriba l'hora dels adéus de Maragall i, com que G-C intenta ser a tot arreu, ja ha esbrinat que el president de veritat en aquests darrers mesos no el deixarà sol ni a Brussel·les. Serà un detall amb majúscules de Joaquim Nadal. Estem parlant d'un gironí que ha salvat, la casa i els tarongers, al govern d'ençà que es va pactar l'invent del tripartit. Nadal ha estat a Roma aquest final de setmana perquè s'ha entrevistat amb la cosa nostra del Vaticà, (unió tremola) i la que ve tornarà a viatjar a la Unió i compartirà petits actes privats i públics amb Maragall. Un se'n va aviat (Maragall) i es dedicarà a viure i viatjar i el segon (Nadal) està per veure perquè depèn de Montilla i el seu sèquit, uns homes que pocs cops han apreciat el seu pes (amb el règim encara se'l veu més en forma) polític perquè no suporten que sigui molt superior a ells.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui sí que molt bona , se us nota un rerafons de "maragallisme" més que de "montillisme" i teníu tota la raó del món. En Nadal és un home de pes extraordinàri. M`agradeu G-C!

Anònim ha dit...

En Nadal, apart del patetisme d'haver abandonat el seu amic Maragall i el catalanisme d'aquest, quan el vaixell s'enfonsava (com les rates ) per rendir pleitesia al batxiller Montilla (que no li arriba ni a la punta del peu) ha estat una maledicció per a les comarques gironines. Ha ofegat a totes les ciutats, per fer el centralisme gironí més gran que s'ha fet mai. L'exemple més clar les llistes del PSC a Girona. Però segons les enquestes, la gent això no ho perdona. RACòmetre a Girona: 8 CiU, 3 ERC, 3 PSC, 2 ICV. Toma Nadal!
Destaparé cava quan desapareixi políticament! Visca les comarques!

Anònim ha dit...

No crec que en Nadal desapareixi mai!
Kom dius anònim anterior en Montilla no li arriba ni a la sola de la sabata, els gironins ho tenim clar, a BCN lluitem per les comarques d' aquíi i en Nadal n és un bon reflexe, I el vostre primer secretari que hi fa a Madrid? Sentiu a parlar de l'Alex Sáez o només va de farra en farra? G-C expliqueu què us en diuen!