2006/09/23

El manipulador deixa empremta a Girona

Recordeu aquell manipulador d'enquestes que va haver de dimitir del govern de CiU l'abril del 2003? G-C sí!!! Aquell home va ser David Madí i el pressing li va fer El Periódico, el diari que en aquell moment dirigia Antonio Franco, un socialista important sense càrrec oficial dins del partit. En la campanya periodística contra aquest figureta altiu també s'hi va afegir al final El País i això ja el va rematar. Sol contra els media, Madí va dir prou i va deixar de ser el secretari de Comunicació, però es va mantenir en la cúpula de Convergència i a la dreta del senyor Mas. G-C encara recorda aquell estira i arronsa entre CiU i el diari del Grupo Zeta i les tensions que es van generar a les altes esferes, amb les crítiques de Madí a tots els periodistes i el seu col·legi. Aquell executiu tan vanitós però amb talent, va passar en segon terme i es va dedicar a viure com augmentava el seu compte corrent.

Ara encara continua en segon terme, a la segona fila d'Artur Mas i aquesta setmana ha vingut a Girona per marcar les directrius amb les seves mans amples i dits allargats de cap on s'ha de predicar per guanyar les eleccions. Segons han fet arribar els seus a G-C, a Girona encara estan bocabadats amb la seva prepotència i tot i que algunes van quedar seduïdes, la majoria encara pensen on va un home tan presumit, falsament amable i tan meticulosament irritant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

escriviu entre la poesia i la ironia, esta molt bé pensar i superar el politicament correcte

Anònim ha dit...

Alguns ja ens pensàvem que èreu de CiU amb tanta ironia fina cap els sociates i l' ERC. Ja véiem que NO! sou poc correctes (que no incorrectes) amb tothom, divertits o divertides i sobretot políticament encertats/des. Avui també és molt bo

Anònim ha dit...

Prepotent, altiu,... tot el que volgueu, però en estratègia electoral, és un crack, com en Karl Robe. Ah, i en el tu a tu, guanya molt en Madí.

Anònim ha dit...

De prop, l'únic que guanya, i t'ho puc dir de bona fe, és un alé d'arpillera que tomba d'esquena.
Menys mal que el poble és savi, i ja ha calat un home que només veu tants caps, tants vots.