2006/09/11

La diada de CIU+PP a Girona

Quan no es sap separar partit d'institució, és que alguna cosa passa, sembla presumptament mala fe de campanya electoral, això és el que va passar a CIU+PP divendres, no voldríem parlar de boicot, a l'acte institucional de la Generalitat, en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, un acte a Sant Pere de Galligans, amb el Cor infantil Claudefaula de Girona, de nenes i nens de Girona que se'ls veia contens de cantar en un acte de la importància de la Diada. També la intervenció de la delegada, Pia Bosch, que és va encallar diverses vegades llegint el discurs, i del Conseller o ara president en funcions, Joaquim Nadal, que va estar a l'alçada històrica de l'acte, situant la nació catalana i la seva gent com a part central del discurs, i sense papers per tant sense encallar-se.

La no presència de CIU+PP a l'acte és lamentable i denunciable políticament i dóna la sensació de recordar aquelles èpoques que quan venia a Girona un conseller/a de CDC, els d'UDC no hi anaven, i també a l'inrevés.
Potser haurien de demanar disculpes públiques.

G-C no volem donar el protagonisme als qui no hi eren, ja que hi era tothom, PSC ocupant tota la primera fila, excepte la rectora de la UdG, i la segona, des d'un punt de vista institucional amb els consellers i delegats/des territorials, després més enllà ERC i ICV, i més enrere la UGT, CCOO i la FOEG, entre d'altres,...

Des de G-C, volem iniciar un clam per a què les institucions gironines el proper Onze de Setembre organitzin un acte unitari conjunt amb la societat civil gironina (ofrenes, homenatges, concert, recepció,...). Girona té prou personalitat i no cal anar a Barcelona. Segur que aquí ho podem fer fins i tot millor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d' acord G-C en que cal un acte institucional a Girona l' onze de setembre

Anònim ha dit...

Se us veu venir d'una hora lluny, posant el signe de sumar entre CiU i PP. Perquè no parleu del gran nombre d'actes organitzats per CiU i la JNC amb motiu de la diada : la pujada reivindicativa al castell de Monjuïc o l'ofrena floral al monument a en Carles Rahola. Aquesta notícia té una evident intenció manipuladora. Si contineu així perdreu credibilitat