2006/09/25

Pere Vigo de terratinent a venedor de tupperware


Pere Vigo, candidat d'ERC al Parlament per Girona i exalcalde de Ribes de Freser, es pensava que això de venir a Girona, és a dir a la capital, seria un passeig sense cap esforç, que ja tenia la benedicció de l'aparell.
Segons G-C, amb informacions rebudes al nostre email, en Vigo i la seva família són propietaris de mitja muntanya o més, d'allà dalt, que en el darrers temps s'ha urbanitzat força sense destruir el paisatge i per fomentar el teletreball, que no és treballar mirant la tele.

Va substituir com a diputat al Parlament a Joan Puigcercós, quan aquest darrer va anar a Madrid, Vigo suposava que podria seguir la bona vida de tranquil·litat i repòs de Ribes, tot i que en els darrers anys ja ha traslladat la seva vivenda oficial a Girona.

Però la seva sorpresa ha estat, quan ERC assessorada per ianquis demòcrates decideix per aproximar-se al poble i fer oblidar la fracassada campanya de l'Estatut, fer de venedors de tupperware allà on faci fa falta, des d'una comarca fins algunes cases particulars, faci sol o pluja, perque la neu, si no és de nit encara no ha arribat a les comarques gironines.
Qui li hauria de dir a la seva edat, que podria viure de rendes, li tocaria treballar de venedor de tupperware, però sense ni plàstic ni tapa. És a dir, el nou producte d'ERC el tupperware de vent, il·lusions, esperança i sobretot, com diu en Carod, de felicitat per la gent i per una Catalunya sobirana i justa. La direcció d'ERC sempre s'ha erigit com el partit sense burgesia, potser Vigo és l'excepció que confirma la regla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agradea el G-C però algunes informacions les haurieu de contrastar!
Que jo sàpiga, i sóc de Ribes, en Vigo no té cap propietat forestal a la Vall de Ribes.
I això de burgès ... treballar en una cadena de muntatge d'una planta embotelladora prou coneguda i a una pista d'esqí no gaire lluny de Ribes és al què es dediquen els burgesos ... no m'agradaria pas ser burgès a mi !

un ribetà

Anònim ha dit...

Això és el que diu la seva web personal:
Ha treballat com a comerciant, professor d'esquí, comptable, socorrista, comercial i encarregat de cadena de muntatge.