2006/09/21

Vola, vola Colometa

Pia Bosch diu adéu avui a la seva estimada Delegació del Govern a Girona i deixarà la poltrona a un home de transició com és el metge Ferran Cordón, "pero a lo mejor volveré". La colometa ha volgut jugar fort i probablement és perquè deu tenir un às a la màniga. Ella sap i els seus saben que pot passar del tot a res, però els adversaris i contrincantes ja l'ha situen a l'alcaldia de Girona en el cas que l'Anna Pagans caigui en picat, de moment ja tanca la llista per Girona. La Pia sap que té molt camp per correr, però encara no sap si la piscina té aigua per nadar, i això de vendre's com la gran dona Maragalliana a Girona ha de tenir la seva recompensa tard o d'hora. G-C no podrà ser en el darrer acte de comiat però deixa entreveure que els moviments són per estar quieteta durant poc temps després del llarg pelegrinatge pels pobles de la província. Cada viatge que feia era una postaleta als diaris i una declaració d'intencions a les ràdios i televisions. Ara sembla que aspira a una butaca al Parlament però això és encara poc perquè ella vol ser consellera. I G-C avisa, Marina vigila!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

G_C heu retratat amb la mateixa identitat i nitidat que té la foto penjada les intencions de la Sra Pia .(colometa, colometa vigila bé , que hi ha molt adversari fora de Girona i per una psicopedagoga com tu cal estar a l' aguait i tenir els cinc sentits afinats)

Anònim ha dit...

Aquesta noticia ja ho va avançar sa-palomera, deu anar pel bon cami la noticia.

Anònim ha dit...

Tan santeta que sembla i amb la cara de nena que hi posa

Anònim ha dit...

i de debó que serà candidata a Girona? No estareu errats G-C?

Anònim ha dit...

Agrada més del que es pensa G-C i està molt bé preparada

Anònim ha dit...

lA PIA ÉS BONA, DE CASA BÉ, CORRECTE SEMPRE I SOBRETOT SOMRIENT , EN TOT MOMENT PASSI EL QUE PASSI. AQUESTA GIRONINA FARÀ CARRERA, SOBRETOT SI PÉNSEU QUE TREPITJA A QUI SIGUI, AIXÒ SI ENSENYANT LES DENTS DARRERA UN GRAN SOMRIURE