2006/09/29

Piqué encaixa a La Caixa

Josep Piqué ha dinat avui a la seu de La Caixa, al Pont de pedra a Girona, en aquests àpats que organitzen a tres mans la Ser, el Diari de Girona i l'entitat d'estalvis.

Aquests del PP necessiten l'estrelleta de Miró per sentir-se amb cor de venir a fer el polític a depèn quins llocs, amb favor retornat és clar perquè La Caixa també necessita el PP per expandir-se per les Espanyes; que una cosa és ser català i una altra és guanyar diners, encara que sigui l'acudit fàcil fora d'aquí, però es veu que té alguna cosa a veure amb la realitat.

La necessitat és la que és i ja hem vist que ni tan sols tenint el suport d'en Piqué i els seus, La Caixa se n'ha sortit del tema Endesa. Però que no quedi pels de l'estrelleta, dinars i el que es necessiti estan a la disposició del vilanoví que, per molt impecable que vesteixi, cada vegada està més prim i amb més cara de pomes agres, que evidencia que els seus tampoc és que el tractin amb guants de seda.

Què li queda doncs a l'ex-ministre? Potser està més sol del que ens pensem,... que avui, ni tan sols ha portat la seva bella partenaire que sovint l'acompanya,... On era ella? Però si és el millor que té el partit!

1 comentari:

Anònim ha dit...

I qui es la partainare G-C, potser que informeu clar?