2006/10/03

Acte solemne i de pancarta

G-C hem anat a la inauguració oficial del curs acadèmic de la Universitat de Girona, UdG. Aquest any hi havia molts més personatges, s'acosten eleccions i cal fer el paripé. Hem vist entre altres: Joan Boada, Pere Vigo, Irene Rigau, Pia Bosch,...

A la taula dels “parlaments”, l'alcaldessa, la rectora i el representant del conseller,... La pregunta: On està en Del Pozo? La resposta: absent, malgrat que la seva nòmina està guardada a la UdG.

Avui que l'Anna Pagans no s'havia vestit amb el seu uniforme-negre o blau marí va i resulta que coincideix amb el color gris de la roba i el parlament de la rectora, Anna Maria Geli. Les Annes s'havien coordinat.

Només iniciar l'acte, un grup d'estudiants ha paralitzat l'acte amb pancarta en contra del silenci del rectorat de la UdG en el cas Birulés, tot i que, segons fonts de G-C, els honoraris del cas els paga la UdG i,... paradoxes de la vida, la lliçó inaugural anomenada “Delicte del silenci” de F. Mayor Zaragoza, s'ha convertit en una esplèndida denúncia a la covardia de no mullar-se ni opinar en molts fets de la vida.

Després un dinar de nivell a peu dret per a tothom -ja veieu la darrera moda progre-, enlloc de dinar de restaurant només per a les patums, com es feia altres anys.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé a qué us dediqueu la gent de G-C però està clar que us moveu molt, sou a tots els actes gironins i en feu una esplèndida cronica satírica-irònica!
a veure a on anireu demà.
jo també hi era a la UdG i la llicó del ex-President de la Unesco ha sigut clarivident i óptima en conceptes .

Anònim ha dit...

La Geli si que ha comés "delicte de silenci" pel cas Birulés! i al punt té la barra de dir que al judici hi va anar l'Assessoria Jurídica. A fer què?