2006/10/06

La "dolça" Natàlia

La Natàlia Molero torna a fer de periodista, si més no durant aquesta setmana. Amb el d'avui al Diari de Girona ja són dos els escrits que porta publicats, perquè al Punt Diari també n'ha fet un altre.En el periòdic de la Farinera ja l'hem vist alguna vegada però com avui al DdG, amb foto i tot, no. I vés quina sorpresa, a les planes d'opinió i tot. Encara que si el DdG deixa que publiqui alguna cosa en Pere Lladó, també ho pot fer la dolça Natàlia.

G-C sap que l'ex-periodista, l'ex-política, l'ex-presentadora, l'ex-escriptora i l'ex-gestora cultural es mou per Girona però fet i fet, què hi fa? Algú ho sap? Després de les seves anades i vingudes en tren a la capital, de les seves amistats perilloses de l'alta política, quan es movia pel Departament de Cultura de la Generalitat, ha tornat i està instal·lada a la ciutat immortal on es deixa caure per la Diputació. Jordi Vilajoana, el seu estimat ex-cap està a Madrid, al Congrés dels disputats, i ella potser encara no sap què vol fer o què vol ser quan sigui gran.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que guapa està la Natàlia en aquesta foto G-C. La Nat té molts fans a Girona. Jo també!

Anònim ha dit...

No és que es deixi caure per la Diputació: és que està en nòmina d'aquesta. Això sí, els horaris se'ls sap ella, però fitxar a primera hora no la veu ningú.