2006/10/30

Torramadé profana la plaça del Vi

L'alcalde de Salt va sortir al balcó de l'Ajuntament de Girona per veure l'actuació dels Marrecs per Sant Narcís. I es pot dir que en Torramadé va portar molta sort als seus perquè van tenir una actuació històrica , segons els entesos, van aconseguir descarregar per primera vegada el tres de vuit. Va ser divertit veure com el polític d'Unió, metge, alcalde i diputista donava suport a una eina cultural-esportiva-lúdica digna d'Esquerra i no d'una formació catòlica-apostòlica.
Avui, després de veure l'èxit dels Marrecs, les jefas de la Plaça del Vi respiraven tranquil·les perquè no tindran el rival que potser les guanyaria i qui sap si amb diferència. La colònia de Torramadé encara deu profanar l'alcaldia i la veritat és que el balcó de l'Ajuntament li escau molt millor a l'alcalde de Salt que el candidat prefabricat pel Punt Carles Puigdemont, potser ara que aquest darrer serà diputat, és pot fer el canvi, i potser el PSC segons si governen o no a partir del 2 de novembre poden fer algun altre canvi i qui diu que la foto que ús proposem pugui ser d’un futur i d’una futura candidata a Girona.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert on és la Pia? Poteser al Trueta? i no per presentar el projecte de nou hospital, precisament. Ai l'estres!

Anònim ha dit...

No feu conya amb la salut de la gent!!!!
Per cert, Torramadé no només segueix als MArrecs si no que es membre d'honor i porta la camisa quna cal

Anònim ha dit...

En Torramadé pel que dieu ja té massa càrrecs. Encara en vol més? Com són aquests d'Unió: ja ho diuen ja: a dios rogando y con el mazo dando

Anònim ha dit...

Si la Pia es presentés seria una gran candidata. No en tinc cap dubta! Ànims Pia i torna aviat!!!!

Anònim ha dit...

Torna a sortir en el blogg la Pia que té grans admiradors i grans detractors !
Cal que torni aviat però veure´m que passa amb ella si PSC només en té 4 a Girona (cosa que no seria d' estranyar)

Anònim ha dit...

Molts ànims Pia!