2006/10/24

Iceta es carrega el germà de l'amo

Ja sabem que en Miquel Iceta és com un ventilador: bufa sempre cap allà on li demanen els propietaris. I súbdit com és no si li ha acudit res més que donar la raó als qui han pensat en la cúpula del seu partit que en Manel Nadal, el per poc temps secretari de Mobilitat del Departament de Política Territorial, no mereix anar a les llistes del PSC a Girona.

Tots ja sabem que l'Iceta és un personatge lúcid i preparat, però amb aquestes habilitats no n'hi ha prou per arribar lluny. En Miquel és un d'aquests que sap defensar l'hort de l'amo però de tant que ho fa ves a saber si els resultats d'aquestes eleccions li passen factura a més d'un. Ell que li agrada anar d'ideòleg a l'estil Madí a CiU i estudiar com es preparen les eleccions en cursets als USA, ara resulta que sap argumentar perquè el germà de l'amo s'ha quedat fora perquè ja hi ha tres consellers a les llistes: Quim Nadal, la Geli i en del Pozo.

En Quim Nadal és prou gat vell per saber què cal fer en aquestes casos, però està clar que si al bufó de Nicaragua se li acudeix fer un pols de força amb en Nadal, encara amo de Girona, el perdrà de ben segur. G-C té constància de com les gasta el conseller i ja està acostumat a tenir cadàvers a l'armari i a aquestes alçades de la seva carrera política, a l'amo ja no li tremola la mà.