2006/10/12

El PSC es puja a la parra, ERC se’n va la trinxera i ICV xiula


Aquest parell de dones, més l'espelma, estant copiant el que van fer els seus grans de Barcelona i així no podem anar bé. Suposem que tots els partits polítics i, especialment quan arriben les eleccions, fan formació per la bona comunicació, però recomanem que també en facin d'escoltar i negociar, sobretot escoltar.

L'espectacle d'HIPERCOR ha estat lamentable, perquè de ben segur que amb la confrontació política s'ha amagat informació positiva i negativa d'aquesta ampliació. I no podem tenir una opinió ben fonamentada.

Demanem cultura del diàleg al govern municipal especialment al PSC, cal recordar que ja no tenen majoria absoluta ni en Nadal és alcalde: és a dir que baixin de la parra, demanem a ERC que eviti certa precipitació, que és partit de govern, és a dir que surtin de la trinxera. A ICV no sabem quin consell donar, suposem que han de donar suport al cas Hipercor per que el logo és verd. Ja que estan fent el mateix que a Catalunya, fer una posició d’estar plovent i no ens volem mullar.

Però aquestes tensions no són només entre partits sinó que segons G-C, dins dels mateixos partits també n'hi ha tant pel cas Hipercor com pel cas teatre municipal. El regidor estilogràfica i etern alcaldable diuen que està provocant cert problemes a la regidora de moda. El tancament de les portes obertes del teatre municipal va ser un problema de cultura o potser provocat per urbanisme?


Aquest article el penjem per celebrar més de 8.000 entrades des del setembre i perquè el 12 d'octubre sigui laborable i el 15 festiu-reivindicatiu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per les 8000 entrades!

Sou una de les coses que cal per espavilar a la política gironina!

Per cert, referent a regidors i regidores de l'Ajuntament de Girona: hi ha regidora de cultura? Pel que he sentit tot es manega desde l'Àrea d'Urbanisme! I per això tenim una política cultural que s'enfonsa, per què està feta de totxos!

Anònim ha dit...

FELICITATS PER LES 8000 ENTRADES.
HAURÍEU D' EXPLICAR MILLOR AIXÒ DE LA REGIDORA DE CULTURA I URBANISME , HI HA GENT QUE NO SABEM DE QUÈ, VA PERÒ ES DENOTA CERTA COMPLICITAT AMB CULTURA?

Anònim ha dit...

Felicitats i a veure si teniu alguna notícia sobre la capital daliniana

Anònim ha dit...

Felicitats i a veure si teniu alguna notícia sobre enquestes a la capital daliniana

Anònim ha dit...

Tot plegat és COMEDIA i una presa de pèl del poble. Fora la política de la capa de la terra.