2006/10/03

Troben l’Ubú gironí del president Boadella


Ciutadans-Partido de la Ciudadanía ja té candidat a Girona per a les properes eleccions al Parlament. L'Albert Roig, informàtic gironí i membre de la direcció, en política més de tres i menys de quatre ja és considera partit, és el cap visible d'aquest invent del TBO, que van idear el director teatral Albert Boadella i d'atres ressentits perquè la repetidora que esperaven que els portés el tristpartit no els va arribar.

El perill és que la teva creació imaginària se't mengi a tu mateix, això és el que l'hi ha passat a en Boadella. Va crear, amb molt d'encert l'Ubú President, però aquesta creació l'ha tele–transportat a una autèntica creuada que no té res a veure amb la realitat de cohesió social, malgrat els problemes que vivim a Catalunya. Carreras, Boadella, Ribera i d'altres serien feliços en la confrontació social i política d'Euskadi i Madrid, però per sort estem a Catalunya.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

O sigui que el neolerrouxistes patètics finalment es presenten a les autonòmiques i han trobat gent per omplir les llistes. Com és possible que a Girona hagin trobat un candidat? Creieu que realment obtindran representació?

Anònim ha dit...

Seria fantàstic veure a un parell de diputats d'aquest partit al Parlament.Ja en vam tenir 2 d'andalusos i van fer prou gràcia.Pensenu que és un grup molt heterogeni i que encara que digui No a tot,tindran una escissió al cap de quinze dies.Ara poden obtenir 2 diputats en detriment del PP.I això és bo,no?

Anònim ha dit...

Sois unos sectarios que posiblemente en vuestra juventud pertenecisteis a la O.J.E.. Sólo gentuza como vosotros os dedicais a rebuznar.

Anònim ha dit...

¡Vaya! Otro blog de fachas catalanes.