2006/10/25

Operació triomf III: Josep Lluís Carod Rovira

Carod Rovira és un candidat que vol anar de modern però que no té perxa. Ens expliquem, l'equip d'estilistes de GC pensem que aquest candidat ho té magre per a fer-se un lloc entre els dandis de la política, però clar, a ERC ja tenen en Puigcercòs que és el més guapo del Congrès, diputades dixit amb la Uxue Barkos al capdavant. Ai! això de que les faves es reparteixen a la Villa y Corte finalment ho tenen molt clar aquests republicans.

Però analitzant el personatge, hem de reconèixer-li que els vestits d'Antonio Miró o l'anell negre del Frente Polisàrio li donen un toc de radical lliure, propi dels intel·lectuals de Barcelona, que no dels de Madrid, i aquí sí que es troben les diferències. Camises negres amb corbata negra, sota vestit de teixit de seda i cotó, amb un toc taronja per contrastar, milloren la seva imatge.

La seva dona Teresa, en una entrevista recent, comentava que és divertit i estimulant al llit, que amb ell no t'avorreixes. Bé, ja ho sabem els ciutadans de Catalunya que hem estat d'allò més divertits en depèn quins moments del seu pas per la cadira de Conseller en Cap. Potser una mica menys de diversió i una mica més de responsabilitat institucional, la Generalitat de Catalunya s'ho val.

1 comentari:

Anònim ha dit...

G-C jo diria que us ho mireu amb ulls "poc nets", m' explico, en Carod ha estat dels homes més responsables en política , i si no de què hauria posat sobre la taula la seva dimissió per un acte que malgrat tothom censura institucionalment ,éticament molts hi estem d' acord?o no cal diàleg amb ETA per acabar amb el terrorisme? Cap més polític ha pagat el preu que ha pagat ell, per tant si a més és divertit a casa, en el llit , al carrer i en l' oratòria, fantàstic! què més volem ? Segur que també portaria una bona gestió de govern!