2006/10/05

En Serrat se li mengen la filla i el pernil

Se'm mengen la filla i el pernil, i el que m'emprenya més és el pernil. Amb aquesta i d'altres ironies i una botella de cava a l'escenari, Joan Manuel Serrat ha tancat amb un bon concert, gratuït per als qui tinguessin invitació, la celebració dels 25 anys de la Federació de Municipis de Catalunya que ha tingut lloc a l'Auditori-Palau de Congressos, local de moda de Girona.

G-C també tenia invitació i ha vist pocs convergents a l'acte, per no dir cap! El local estava abarrotao, menys la fila de la Pia Bosch que tenia 6 seients buïts al seu costat esquerra. Qui no volia seure amb ella? O senzillament, eren problemes de protocol?

La nota de color ha estat blava i no del PP: els 5 “ barrufets-bolets” regidors i alcalde de Llagostera, que es moririen sinó poguessin distingir-se entre el públic, el que han fet per no posar-se corbata. El parlament de Pasqual Maragall, per cert molts aplaudiments a l'inici, ha estat com diu la dita, quan fou mort el combregaren.

Per acabar un concert de Serrat, d'ara dic que fa 20 anys que dic que fa 20 anys que tinc 20 anys i un públic de més o menys la mateixa edat. I què és que el passa quan en un moment de la cançó canta, estem amb els que viuen dempeus i dempeus moren? Si això hagués passat fa 25 anys l'auditori s'hauria posat dempeus en aquell precís moment, però no va ser així perquè temps era temps.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

G-C dieu el que dieu, l' acte va ser emotiu i interesant , va ser una exaltació al municipalisme tot i que teniu raó , l' edat general de la sala era molt avançada . On són les noves generacions que han de dirigir el nostre país? pocs relleus , bé sí, la nova alcaldessa de Les Preses , acompanyada pel seu precessedor D.Tarradellas que li fa de benefector i no la deixa, de moment, ni a sol ni a sombra.

Anònim ha dit...

Les noves generacions tenen el tap posat i l'antiga, aquella que encara beu del 68, no deixa passar de noves...i així ens va!

Anònim ha dit...

lA FESTA D´AHIR VA SER TOT UN ÉXIT DE PÚBLIC, DE TOTA MANERA EL QUE ELS PRIMERS ANYS EREN NOMÉS SOCIATES ARA JA ALGUNS ERC I ICV
A VEURE COM SERÀ LA FEDERACIÓ EL PROPER ANY, MÉS ERC? MENYS?MÉS ICV?
Els que ho devien pensar eren gent com la Imma Mallol o en Pere Vigo!

Anònim ha dit...

La Pia Bosch no tenia a ningú assegut al seu costat? ella que sempre està envoltada de gent? No serà que és perquè ara "no és res de res" ni parlamentaria ni delegada, ni regidora, au una noia de carrer de moltes altres