2006/10/26

La rectora no volia fer més pregons

Un dia d'aquests que vam anar a esmorzar per aquells bars que sovintegen els acadèmics, vam escoltar com les amistats de la rectora de la UDG, l'Anna M. Geli, ens ens deixaven caure una de bona als de G-C. Eren un grup que reien perquè la rectora els havia dit que no volia fer cap més pregó, quan que millor per a les polítiques d'igualtat és que una rectora faci un pregó.
Però és que la Geli després de l'experiència que va tenir aquest estiu a Llambilles, fent el pregó, va dir que ja en tenia prou perquè no volia un excés de protagonisme fora de l'àmbit university. Això dels acadèmics està molt bé, ara això de parlar pel pueblo llano ja costa més.
I resulta que pocs dies després l'Anna de la plaça del Vi no va parar fins que va aconseguir que la Geli acceptés fer el discurset-pregó de Girona. La Geli se'n va sortir força bé a poble però veure'm què farà aquesta tarda-vespre a les portes de les eleccions perquè haurà d'anar amb peus de plom. Un consell: només cal parlar amb paraules que no siguin molt llargues, és a dir, a l'alçada del humans. Els de G-C hi serem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Falsa i Traïdora. Els estudiants no oblidem ! Absolució pels encausats del Cas Birulés !

Anònim ha dit...

He anat avui al pregó de les fires. El que m'ha sobtat no és que ho fes la rectora de la universitat ni que al balcó estiguessin els regidors de l'equip de govern (al cap i a la fi són els qui manen i els qui han triat el pregoner), sinó la presència d'un que ni és regidor ni representa en cap àmbit a Girona (és diputat per Barcelona, recordem-ho bé): ¿QUÈ COLLONS FOTIA EL CARALLOT D'EN JOAN BOADA AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT?

Anònim ha dit...

resposta al segon comentari: està clar què hi feia en boada: "xupar" protagonisme aprofitant que és campanya electoral, i amb el connivència del psc, que és qui relament mana a la casa de la vila gironina.

Anònim ha dit...

L´unica cosa que no m' agrada de reafirmar el tripartit és que aquest xuleta de barri- Boada estarà content i continuarà xupant,com fins ara

Anònim ha dit...

Boada éts un chupóptero i un corredivil que diria en josé Maria García