2006/10/02

Mas segueix Montilla


L'aparell d'en Jose Montilla està fent patir l'staff de l'Artur Mas segons diverses filtracions arribades a G-C, això de ser la primera força política parlamentària catalana s'està convertint en un problema per a CiU.

Com en cada campanya electoral el món associatiu català decideix portar els candidats, perquè candidates no n'hi ha, a la Presidència de Catalunya, a esmorzars, dinars i sopars, els berenars és veu que encara no es porta.

A aquests actes organitzats per l'anomenada societat civil, els candidats a la Presidència hi van per separat, perquè junts només ho aconsegueix TVC i per un escrupolós ordre electoral, el més petit primer i el més gros l'últim.


Aquí és quan els caps de campanya, en Zaragoza pel PSC ha situat el caos a en David Madi de CiU, ja que ens diverses conferències que s'han de fer arreu de Catalunya, i alguna d'elles a Girona, en Montilla encara no ha confirmat la data d'assistència i fins que no es confirmi, en Mas no pot ni saber la data que ell hi ha d'anar. És a dir que l'agenda del PSC es fa edding vermell i la de CiU amb llapís.


Això de ser el primer vol dir que de vegades ets l'últim i depens de tothom; i això de fer seguidisme en campanya electoral és un problema.