2006/10/17

Campanya amb cultura

I continuant amb la campanya electoral, perque no sigui dit que a Catalunya no som cultes, els actes de caire intel·lectual es succeïxen arreu, i si no fixeu-vos: l'exemple de Rosa Regàs a Girona al matí, es repetia a la nit a la inauguració de l'escola d'escriptura de l'Ateneu Barcelonès (d'on ha sortit el best-seller L'esglèsia del mar de Falcones), i es repetirà a Parets divendres que vé, amb altres convidats. Bolos a dojo per la directora de la Biblioteca Nacional (de l'altra nació...recorde-m'ho).

L'IEC (Institut d'Estudis Catalans) amb el seu ínclit president mediàtic, Salvador Giner, iniciava curs amb els millors avals, President Maragall, Ministra Calvo, Conseller Mascarell (amb el do de l'ubiqüitat, també hi era a l'Ateneu) i Joan Messeguer, bioquímic i oncòleg famòs que alertà als presents sobre la manca de previsió dels polítics respecte de les investigacions sanitàries, un termini de tres o quatre anys no s'adiu amb el que necessiten les investigacions, 20 o 30 anys, així ningú pot assegurar res. Per això deu ser que ell viu als Estats Units.

Tot aquest atapaïment de cultura no serà per oblidar el DVD..o les entrevistes d'economistes fent de periodistes a candidats emprenyats? com ens hem de veure, si Pompeu Fabra aixequès el cap!