2006/10/31

Sang i fetge a les conselleries

Avui ha estat el darrer dia oficial dels PSC i el que resta del tripartit i en alguns moments i en algunes conselleries, els espectacles entre els conver i els sociatates han estat patètics. Sabem d'agun departament que fins i tot han existit crits i alguns funcionaris no sabien ni a on mirar. Resulta que els conver van amb els fums pujats perquè intueixen que tornaran a governar i aquest matí més d'un ha volgut recuperar els galons perduts i s'ha encarat al seu cap socitata, que lògicament ja veu que dijous haurà de començar a pensar en anar a comprar caixes de fusta per recollir les pertenences. Si les coses no canvien, dijous tindriem un altre tipus d'espectacle i serà el de o tornen els conver al poder o els sociates no cauen i s'acaben de carregar els funcionaris de titulacions que estan com voltors. Vist algun espectacle com el d'avui i això de la socioconvergència està clar que, segons el que ha comprovat G-C, està morta abans de néixer.

De moment, caldrà esperar a demà a aquesta hora per saber on seran les sonrisas y lágrimas. Demà seran a les seus dels partits i dijous, a les conselleries, on probablement tornarà a haver-hi sang i fetge. O moren els caps i tornen els subordinats o es mantenen els caps i moren els subordinats. CiU o PSC, PSC o CiU aquesta és la qüestió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina pena que aquesta sigui la qüestió ! A mi m`agradaria que tan ERC com ICV hi tinguésssin molt més a dir ! El tripartit! nois i noies que ara ja seran madurets i sabrem comportar-nos malgrat ens falti en Maragall per aglutinar forces!
Et trobarem a faltar Sr Pasqual!

Anònim ha dit...

Jo treballo en una de les conselleries i us podria dir que ha estat patètic. El més lamentable es que mig departament s'han enterat dels crits i han vist unes imatges que posen en evidencia el poder que es pensen que tenen unes persones que nomes envejen el càrrec