2006/11/01

Catalunya penja d’una biga, tu decideixes


Avui serà un gran dia, ja que és el sant de tothom, i segur que la imatge de disseny que han decidit els de la solvència contrastada, pot ser molt encertada o molt catastrofista.
Situar una fotografia de tots els candidats penjats d’una biga i sense casc de protecció, quan la resta de la gent, fotògraf inclòs porten casc, és de molt mal gust. Ja que tots els candidats en un moment o altre han parlat dels accidents de treball en la construcció, ahir van donar un mal exemple.
No volem pensar malament però penjar els candidats d’una biga sense mesures de seguretat, vol dir que Catalunya penja d’una biga o d'un fil, vol dir que els que estan més al mig/centre seran els victoriosos d’aquest accident, perquè per molt contrapès que hi hagi tot quedarà igual,sigui un o l'altre Mas-Montilla, o pot ser que hi hagin grans riscos.
G-C diem que feu el que vulgueu, perquè nosaltres no repartim doctrina sinó les nostres opinions, hem pres posició perquè és més fàcil no dir res tot xiulant perquè està plovent i no tenim cap presa, però nosaltres no som d’aquesta gent, nosaltres creiem en la llibertat individual i col·lectiva. Ironies a part amb la biga G-C com ahir, no qüestionarà el resultat de les eleccions perquè l’important en democràcia és demostrar que la gent decideix per molt que els partits és creguin que els resultats són seus.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

G-C què us passa avui ?melancolia? Por?
Continueu animats, si-us plau! i malgrat el vostre missatge de que acceptareu el que surti (com és natural en gent demócrata)diguem la veritat , volem un govern d' esquerres i continuarem treballant (més que lluitant) per guanyar-l´ho, per mantenir-l´ho,i per millorar-l´ho

ENDAVANT CATALUNYA, ENDAVANT CATALANS I CATALANES AVUI DEMOSTRAREM EL QUE SOM, QUI SOM I D' ON VENIM I A ON VOLEM ANAR!

Anònim ha dit...

Felicitats gent de G-C. Continue així perquè sou l'alegria dels matins a la ciutat més avorrida del món