2006/11/16

Martinoy apunta com a delegat

La Pia Bosch colometa i en Ferran Cordón el breu ja tenen el nom del seu futur substitut perquè Esquerra aquesta vegada si! es queda la delegació territorial del Govern de la Generalitat a Girona amb els drets i els deures inherents al càrrec, tal com està escrit al DOGC. El nominat és Jordi Martinoy, un polític molt ben vist a can ERC i en especial pel deu Déu a les contrades gironines, en Joan Puigcercós, Puitxi. Suposo que, amics i amigues de G-C que no cal que us diem que en les nostres terres no es mou un paper a can PSC que no sàpiga l'amo. Però el mateix passa a can Esquerra, amb en Puitxi.

Dit això, l'home en qüestió és Jordi Martinoy i Camós, un polític que té el suport de G-C perquè tenim constància de la seva projecció. Esperem que a can ERC no es facin enrere i donin suport a l'ex-director dels Serveis Territorials a Girona del Departament de Governació i Administracions Públiques, o sigui un rol similar al de l'amo a la Gene. Preparem-nos perquè com a delegat tindrem un advocat del 67 i un ex-regidor de Torroella de Montgrí.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que podeu estar equivocats, el noi té un problema. l'adivineu?

Anònim ha dit...

Si teniu raó dir-vos que en Jordi Martinoy és un encert, és un noi serè ,reflexiu, trempat però a l' hora decidit i amb tenacitat i sobretot, per què no dir-ho? És de Torroella.
Els vilatans d' aquest poble tenen fama de bons treballadors, dialogants,i intel.ligents, constants en el treball i entusiastes en les noves feines, i si no feu una llista de la gent que és de Torroella (jo treballo amb una) i treballa a Girona ciutat , molts tenen responsabilitats i actuen amb il.lusio!

Anònim ha dit...

Els de torroella som molt bona gent, tens raó carles. És una llàstima però que l'alcalde que tenim no ho sigui, i mira que hi ha persones molt capacitades per portar aquest poble endavant. Amb una mica de sort potser el 2007 podem canviar d'alcalde i tenir una persona treballadora, dialogant i intel·ligent; segurament els de Torroella no ho veuriem tot tant negre!
Felicitat per en Jordi Martinoy i molta sort!

Anònim ha dit...

Sóc de Torroella, conec en Martinoy i farà bona feina com a delegat. El que no té perdó de déu és que tinguem un alcalde com que el que tenim. Mare de Déu!!! Vergonya aliena sento, quan el veig per la tele o els diaris.

Anònim ha dit...

mireu jo soc de l'escala, i si tarroella té la seva quota a la Gene, nosaltres també la volem!

marc

ah! ho oblidava: també volem cala montgó!


salut i per molts anys, segur que en Martinoy val molt!

Anònim ha dit...

Proposo en Marc Teixidor de Delegat de Joventut de la Generalitat a Girona. Segur que milloraria molt la política de Joventut.

Anònim ha dit...

Suposo que els de l'Escala voleu Cala Montgó per acabar d'urbanitzar-la del tot, no?

Anònim ha dit...

Estic amb Martinoy

Anònim ha dit...

també parlant de l'enric vilert com a delegat jo prefereixo en martinoy

Anònim ha dit...

En Jordi és d'esquerres, independentista i... sobretot competent a nivell professional. Ha sabut estar a Esquerra en els temps difícils (des de 1989) quan si el que hagués volgut hagués estat progressar políticament ho tenia fàcila CIU o al PSC. A més és advocat,ha estat regidor i secretari d'ajuntament. Un perfil impecable per a ser delegat del govern.

Anònim ha dit...

A Torroella, en Jordi Martinoy, a part del seu partit no l´hem vist gaire enlloc , malgrat d´això estic segur que tan els d' UPM com els d' ERC ens alegrem que sigui ell.
Els de CiU suposo que no però com que ells i elles no participen en gaire res del poble , res a dir!

Anònim ha dit...

Ja veig que la figura d' en Martinoy es acceptada, `potser l' amo l' haurà de tenir en compte!

Anònim ha dit...

Us equivoqueu tots. El delegat acabarà essent en Pere Bosch, l'alcalde de Banyoles. Una aposta segura, ferma i amb experiència municipal com cal altre a can ERC.

Anònim ha dit...

en pere bosch sera delegat i deixarà de ser diputat perquè entri l'alfons quera no ho crec, Martinoy delegat, en pere bosch té un recorregut més llarg que és substituir en pere vigo

Anònim ha dit...

Estic amb Martinoy, es un crack, ho ha demostrat repetides vegades. Els que el coneixem sabem que té tota la talla politica necessaria per ocupar aquest càrreg.

Una salutacio d'un torroellenc que viu a frança i sempre té el "gusanillo" de tornar a la terra i que l'hagi governat gent com en Jordi!
apa
salut