2006/11/12

El "conejo" Nadal

Hem entrat de ple en el mercat d'hivern, ja sabeu, les segones oportunitats per als jugadors i per als equips.
Sempre hi ha històries que el públic no entén quan es conformen els equips, sempre hi ha jugadors que queden fora de l'onze titular i de la confiança de l'entrenador, sense saber-se ben bé per què, ja que tenen qualitat, visió de la jugada, estàn en bona forma i se les saben totes, però quan l'entrenador no els vol, o han arribat estrelles que passen al davant, doncs no hi ha res a fer.

El conejo Saviola és actualment el paradigma d'aquesta paradoxa. Però ell, segur de sí mateix, insistent, ja ha aconseguit sortir al camp, ser aplaudit per l'aficció i marcar gols, que ja és el non va plus, per ser un jugador descartat i posat en venda.

Podria ser aquest el cas d'en Joaquim Nadal? Conejo Nadal ha surat en totes les travesses, ha estat en tots els equips, ha manegat la pomada a tort i a dret, i així i tot podria quedar-se sense posició titular,... però l'entrenador sap qui és i les estrelles dels altres equips també. El govern de Catalunya té un mercat d'hivern que es presenta d'infart.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic convençut que no em voleu cap mal oi?
Sereu els primers a qui informaré dels esdeveniments que es vagimn succeïnt respecte a la meva posició en aquest govern.
L' amo.

Anònim ha dit...

Sembla ser que ahir a la seu del PSC se sentien les discussions entre la Geli i en Nadal, una el titllava de talp per l' organització i l' altre li deia que feia nosa al govern. Serà un repartiment dur i complicat aix`o de només 7 conselleries amb el que estaven ben acstumats fins ara a tenir-ho tot.