2006/11/15

El monàrquic "apunta" a la Costa Brava

El Màrius Carol, un dels periodistes arlequins de l'empresa mediàtica del comte de Godó, està preparant un llibre sobre la Costa Brava. Veure'm per on ens surt aquest polifacètic professional que presumeix sovint de passar les vacances a terra endins, lluny del mar, al mateix poblet de pijos de la Cerdanya que l'ex-ministra Anna Birulés i l'ex-director del Periódico Albert Montagut. Ell potser no ho sap però entre l'artilleria periodística el conegut com a Teletienda cada vegada té més mala premsa perquè es dedica a cultivar els business que no a fer de periodista.

En Màrius, en la distància curta és un tot un personatge però precisament perquè és un bon vivant ha tingut més d'un problema a La Vanguardia. Els seus companys li han dit més d'una vegada que no faci de Romàrio a la redacció perquè de Romarios només hi ha un i aquest ara està al Brasil. A G-C en sabem un parell de molts bones d'en Màrius que en el seu moment ja deixarem caure amb la nostra línia fundacional: la informació és poder i s'ha de compartir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ESteu tan al dia que fins i tot quan parleu d' un tema intrascendent ho feu amb actualitat , avui en Màrius Carol s´estrena en el nou programa de la Júlia Otero ,sex-símbol de molts quarentons com jo.

Anònim ha dit...

Com ho sabeu això de Teletienda? Aquesta és molt bona!!!! Ja veig que l'ha sabeu