2006/11/05

El cervell de Kennedy

En aquest cap de setmana de contactes més o menys públics, alguns aprofiten per la lectura que sempre és gratificant. GC ha sabut que entre els protagonistes de les trobades incertes d'aquests dies el llibre que es llegeix ja no és Los apuñaladores de Leonardo Sciascia, en el hit parade de la nostra classe política des que el president Maragall el va comprar a la llibreria Blanquerna de la Generalitat a la villa y corte; tot i que és molt recomanable pels temps que estem vivint.
La darrera novetat que està fent furor a les mans de tots els polítics, especialment dels socialistes és "El cerebro de Kennedy" de Henning Mankell, conegut per les seves obres de novel·la negra del comisari Wallander. I per si voleu saber més, i el voleu anar a buscar a La 22 gironina, va de la investigació d'un assassinat que finalment està relacionada amb el cervell de Kennedy i les relacions entre països, empreses i ong's. Per què interessa aquest llibre? evidentment pel títol i sobretot perquè el que sembla un cas típic d'investigació es torna una trama política deslumbrant, com el culebrot que es viu aquests dies a Catalunya. Aprenents de comisaris fan cua a les llibreries per saber com es manega una situació política com la nostra.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El trobarem en català o només hi és en castellà?

Anònim ha dit...

Ara per ara, nomès en castellà, però veurem si tenim sort...

Anònim ha dit...

Els de Girona Confidencial no esteu ben informats i no ho dic només pel llibre. "El Cervell de Kennedy" està editat en català per Tusquets Editors....