2006/11/07

Tres per la conselleria de Benestar

Dins d’ERC el que és quasi segur és que la conselleria de Benestar i Família li toca a la família d’en Puigcercós i ens aquests moments, el debat es situa en tres dones del seu entorn:

Anna Simó, ex-consellera d’això mateix, ara diputada, militant de l’Hospitalet, un territori de vicesecretari Josep Vall, que és la mà dreta des de petit d’en Puigcercós.

Carme Porta, ex-diputada i en aquests moment a l’atur. Política i militant del Baix Llobregat, la comarca d’en Xavier Vendrell i en l’entorn d’un dels homes d’ERC com és en Jaume Oliveres.

Carme Capdevila, diputada per Girona i vicesecretària. És la que va treure moltes castanyes del foc a l’Anna Simó, professional del sector públic dels serveis socials. ERC de Girona reivindica una conselleria pèrque aquí és on s’han tret millors resultats. I en Puigcercós no compta com a gironí, ja que fa molt temps que viu de la Tordera enllà, i aquest és un dels territoris amb un suport gairebé unànime cap a ell.

Les especulacions continuen obertes, ja que cada moment van canviant els rumors, l'hermetisme dels aparells és evident. G-C continuem informant del que ens arriba que poden ser informacions, globus sonda i una mica de tot.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

tres incompetents i vagues

Anònim ha dit...

Una mica de respecte per favor! Segurament són menys vagues que tu que a quarts de 10 del matí ja deixes comentaris i navegues per la xarxa..Que no tens feina?

Anònim ha dit...

Vaya tres pájaras!

Anònim ha dit...

La Capdevila treure castanyes del foc a qui!? No em facis riure!

Anònim ha dit...

Faltons! No teniu ni ideia de què fan o han deixat de fer. Les conec a totes tres, a unes més que a les altres, i són ties pencaires i coherents. Ah! I la Simó no necessita ningú que li tregui les castanyes del foc, he pogut constatar-ho durant aquests darrers tres anys.

Anònim ha dit...

A cuál más fea

Anònim ha dit...

A cuál más fea