2006/11/10

CIU es queda sense càrrecs i sense el carrer

Després que CiU truqués en Zapatero i és trobessin que no hi havia res a fer, és a dir que es quedaven sense càrrecs, van iniciar el plan B Catalunya com un sol home s'hauria d'alçar i sortir tothom al carrer en contra de l’Entesa. El pacte dels perdedors es veu que, a part d’en Madí d’assessor, també tenen algun frustrat del maig del 68 que volia fer una barreja entre el maig francès i la revolució dels clavells portuguesa. I la manifestació a la plaça Sant Jaume, més que una revolta de clavells, ha estat un volta del pas anterior a la flor.

Les primeres cassolades van sortir a tots els mitjans però ja s’ha vist que ni el talonari ha funcionat quatre joves i tres grans en la melancolia nacionalista carrinclona que han anat a la manifestació pensant que el que han decidit les urnes ells ho podien canviar perquè en Mas i en Pujol no els hi sembla bé.

Des de G-C, recomanem a CIU que accepti la llei electoral que ells durant 23+3 anys no han volgut canviar. Que ara volem un sistema electoral presidencialista en comptes de parlamentari? Que ho facin en el marc del Parlament, que són la primera força, que resulta que més enllà de CiU hi ha vida i fins i tot política.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Girona-confidencial, què és agradable llepar el cul al cacic Nadal?
Ja no sabeu com justificar la seva estrepitosa derrota a la ciutat de colors?
Botiflers, aquests a qui menysteniu tant, han guanyat a totes les ciutat de les comarques gironines.
I els vostres han fotut pena.
Sort del fill de guardia civil, Carod Rovira que us ha vingut a salvar, com a bon espanyol que és.
Mal que us pesi, quan toqui us tornarem a guanyar, i amb més força encara!
El vostre nivell, és tant pagè i penós com el del vostre company Vall-Clara a l'Àgora.

Anònim ha dit...

Anònim anterior t' agradi o no les lleis són per cumplir i G-C només enuncia allò que ja existeix . En molts països dels món hi ha eleccions i n´hi ha que van a una segona volta, si s´uneixen les esquerres a la segona volta qui hauria guanyat ? i vosaltres amb qui us hauríeu unit,jejeje? Au senyors i senyores de CiU no n´hi ha prou de fer 3 gols si el contrincant en fa 5. A més,qui ho anunciava a "bombo i platillo" era el vostre estimat Mas durant tota la campanya "o guanyem per majoria (total eren 68 i heu quedat a molta distància ) o no tornarà haver-hi tripartit" , doncs , apa aquí el tens entesa i auesta vegada entesa ben consensuada. Havíeu d' haver guanyat per més , noi o noia!

Anònim ha dit...

per cert, ja ho sap la parella de la foto que són aquí penjats? ja els heu demanat permís? encara us fotreu en un merder, que al cap i a la fi, a girona tots ens coneixem i tot s'acaba sabent, fins i tot la identitat real de G-C...

Anònim ha dit...

Com m´agradaria saber la identitat real de G-C ! Faig una crida a Lectors, blocaires, lectores,escriptors i escriptores,a tothom a fer apostes i endevinar-ho!
Jo aposto per dir que és el germà Josep Mª Nadal i els seus amics.
AU contineu!

Anònim ha dit...

Jo crec que sou gent d' ERC ,de la corda d´en Roger pot-ser?

Anònim ha dit...

Jo voto perquè G-C vol dir GUARDIA CIVIL. No hi havia caigut, però la inteligència excelsa del primer anònim m'ha fet reflexionar i obrir els ulls. Per tant: G-C= Guàrdia civil=fill de Guàrdia civil=Carod, és en Carod qui està darrere de GC!!!!!
Totes les drtes sou igual: al 36, a Xile d'Allende, el PP, CiU.... Fòra màscares! "Quan perdem (el poder), seguem cadenes, colls i el que calgui".

Anònim ha dit...

quina poca feina teniu tots plegats... jo sí sé qui és GC i no penso dir-ho.

Anònim ha dit...

Jo també ser qui és G-C voleu que us ho digui?

Anònim ha dit...

jo diria que la parella de la foto es en cortés de la federació catalana de bàsquet, ex segon entrenador de díaz miguel i la seva dona. quanta llana!