2006/11/25

Dels plaers del poder

Ja sabem que el poder genera adicció, per això tots i totes el cerquen amb entusiasme, més o menys contingut.
En aquest cap de setmana en el qual molts i algunes estan esperant amb avidesa la resposta a la seva llarga espera per saber si són o no els escollits per als càrrecs del nou executiu, una vegada el President ja és electe, us en fem cinc cèntims d'alguns dels avantatges que comporta, per exemple, ser conseller o consellera d'educació.
L'edifici de Via Augusta, antiga seu de l'empresa IBM, és la seu central de l'educació a Catalunya on hi cab de tot, i diem de tot, perquè és així. A la cinquena planta, on hi ha el despatx del conseller/a, aquest/a pot gaudir d'un espai privat, que es va crear quan la gent de Tarragona, Conseller Pujals de CiU, hi va accedir, justificat en la llunyania de l'espai de treball respecte de casa seva. Aquest espai privat consta d'una petita cuina, una sala menjador, un bany complet i, atenció!, una sauna, no gaire gran, però còmoda, o això ens han dit a G-C, perquè hem de dir que no hem tingut l'oportunitat de comprovar-ho.
Desitjem a totes i tots els consellers "in pèctore" d'educació que en facin bon ús, segurament estaran més relaxats per a pensar en els problemes de l'educació al país, o potser la sauna caldria posar-la als instituts, que així anirien tots plegats més tranquils, o no...cabòries de cap de setmana....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podríeu parlar del "picadero" que es va muntar en Duran i Lleida al seu Departament els tres mesos que va ser conseller, i que llavors va fer servir en Carretero quan no podia pujar a Puigcerdà a dormir.

Anònim ha dit...

I el "picadero" que tenia l'Arenas en el seu Ministeri, que ell abans de donar els papers de residència a les sud-americanes famoses que sortien com a presentadores per la TV ja sabia on havia de despatxar-les. I elles hi anaven, es clar.