2006/11/22

En Madí se’n va a Can Bush

Tot i el nostre compromís per la pau, avui a G-C tenim una bomba informativa teledirigida des del carrer Còrsega 333, seu de CDC a Barcelona. A Can Conver circula que en David Madí és el culpable de tots els mals, encara que en Mas ho negui i de portes en fora tot ha anat perfecte, el problema és la conspiració contra CiU, el melic de Catalunya.

En Madí si fos d’UDC aniria a fer penitència a Roma, però com que és CDC, sector senyera, marca Armani, i diuen que són de centre, han decidit enviar-lo al centre del món, és a dir Can Bush. Té la seva gràcia que després de tants màsters d’estratègia per guanyar a tothom i especialment als republicans catalans, ara se’n torna amb els republicans d’en Bush.

A G-C no sabem què anirà a fer exactament en Madí als EE UU, el que se’ns confirma és que se’l treuen de sobre cap a finals d’any, no fos cas que tingués influència en la campanya de les eleccions municipals i el mal encara pogués ser pitjor. En clau interna ens diuen que el segon cercle de CDC, liderat per l’Oriol Pujol, comença a guanyar terreny.

I tot això G-C ho ha sabut en uns fogons de la zona alta de BCN que sovinteja en Madí i que només hem hagut de fer que parar l'orella per descobrir l'exclusiva. Doncs lectors i lectores de G-C gaudiu de la primícia: Còrsega 333 ja té el cap d'en Madí a la safata de plata, tal com volia el poble de Can Conver. Ara sí, convers! Que corri el cava de les eleccions!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que facil és especular

Anònim ha dit...

no crec que segui una especulació sinó una realitat

Anònim ha dit...

En català escrivim EUA, no EEUU.