2006/11/25

Tenim dos Presidents

Malgrat que el Parlament de Catalunya va votar per majoria i va proclamar divendres José Montilla, President de la Generalitat de Catalunya, resulta que la darrera paraula la té el ciutadà-rei resident al palau de la Zarzuela, Joan Carles I. I fins dilluns que el president del Parlament, Ernest Benach -republicà ell-, vagi a casa seva per demanar permís, en José Montilla fins dimarts no serà nomenat oficial i legalment President.

Esperem que fins dimarts no passi res d’important perquè sinó,... qui decideix? Com diu el Diari de Girona el President en funcions, Pasqual Maragall, o el President electe, José Montilla. Una situació insòlita per a un país en teoria normal, imagineu-vos que passaria si en Joan Carles agafa la baixa laboral per accident de treball perquè s’ha trencat la cama anant en moto, fins quan haurem d’esperar els catalans.

Són coses de la democràcia monàrquica que tenim. Però del que hem d’estar contents és que mentrestant els nostres dos president no paren i aquest cap de setmana els tenim els dos per les comarques gironines: dissabte el que està en funcions el tenim a Monells, inaugurant un centre cultural, i diumenge al migdia tenim el que és electe a Maià de Montcal, en un homenatge a l’Ernest Lluch.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta foto és bona és el contrari del que sol passar a la realitat en Montilla seriós i en Maragall rient!