2006/11/13

El President de la patronal gironina fa un gol

La patronal gironina, FOEG, i en concret el seu President, Joan Fausto Martí, ha fet un gol als seus detractors de dins mateix de la FOEG. Quan tothom esperava que fes com en Laporta amb les eleccions del Barça, que qui dia passa any empeny, en Martí ha fet el contrari,... si hi ha un dubte d’estatuts, assemblea a finals d’any! Els canvio al meu gust! I el febrer eleccions! I per si algú en té dubte,... sapigueu que em torno a presentar!
En Joan Fausto Martí, empresari de la construcció i veí de Torroella de Montgrí, de casa seva els de l’empordanet en diuen la Moncloa, va entrar com a President de la FOEG en un moment de crisi i amb una deute molt important, ja que havia de retornar a l’estat subvencions per quasi 100 milions de les antigues pesetes en concepte de cursos de formació, i ell, no sabem com s’ho ha fet, però parla de que ha sanejat els comptes de la FOEG. Suposem que amb tants actes conjunts amb “la Caixa” aquí deu haver alguna de les respostes.
La FOEG, una patronal poc coneguda fora de certs entorns empresarials i polítics, té el seu poder a Girona, fa poc, coincidint amb l’ampliació d’Hipercor, quasi no es va saber que el vice-president de la FOEG, Joaquim Maria Caula, va tenir l’habilitat (ell o l’ajuntament) de situar en el mateix ple la requalificació de la seva fàbrica, per fer-ne una de nova als afores de Girona i, segurament, també perquè li quedi alguna cosa per a la seva la jubilació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El Sr Fausto ha tingut diferents espants de cor i malgrat la seva edat vol continuar?
Hi ha gent que no deixarà mai el poder?
Com es pot a la seva edat continuar volent manar per sobre de tot?

Anònim ha dit...

Per favor! Que la FOEG no és el Parlament que és on tothom va vegetar!

Anònim ha dit...

La feina de la FOEG deu ser molt distreta, m' agradaria saber exactament què fan, els empresaris molts ni coneixen que existeixi i només se´ls veu en algun acte institucional o anuncis que fan cursos que per cert els hi fa l' institut Balmes per tant la feina de preparar formació tampoc , què queda per fer?

Anònim ha dit...

Teniu bona informació G-C.
Canvieu de temàtica com res i aporteu elements divertits, i enriquidors.
Sàpigueu que sou conversa en molts cercles diferents.Les vostres recomanacions de llibres, d' obres, de cinemes i la ironia en les personatges fan que sigueu un blog atractiu, continua així ah sense acabar de descobrir ni la vostra línea política ni la vostra ètica