2006/11/13

Millo té por de Jiménez Losantos

L'anticatalà i malalt de Catalunya de la COPE va carregar ahir contra Enric Millo pel cas Pallerols i a G-C ens va arribar ahir la cagarel·la que porta enganxada el cap de llista a Girona del PPC per la pressió popular, mediàtica i perquè s'ha reobert el cas de quan ell era el delegat del Departament de Treball. En Millo està acollonit perquè ja sap com se les gasta en Jiménez Losantos i sinó que li diguin a la Montserrat Nebrera, que fa pocs dies se l'ha van menjar amb patates i ja ha quedat fora de joc al PPC de Barcelona.

G-C felicitem al Diari de Girona perquè sempre ha jugat fort amb aquest cas i té mèrit que avui en dia els periodistes d'aquesta casa hagin arriscat més del compte en un cas que la societat comença ja a assumir. Quin pes de sobre s'han tret a can Conver, tot i que és clar això va passar quan en Millo era a Unió. El seu ex-jefe, en Duran Lleida, que la sap llarga ja ha mogut peça a alt nivell perquè aquest tema no l'esquitxi, just quan fa temps que somia en ser ministre del que sigui. Ara bé, si el paranoic de la COPE afirma que "Piqué tiene que echar su número uno por Girona porque ha sido pillado en un caso de latrocinio de fondos europeos para los trabajadores más desfavorecidos que se llevaban para el partido" fa entrar caragel·la. A la nova seu del carrer Migdia, els germans Dalton-Veray segur que ja en deuen tramar alguna.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

qui sembra recull, i aquest és el cas de Millo!
Au que s' atengui a les conseqüències de la feina feta. , Ànims Millo, la teva senyora ja et farà costat!
Per cert , ella que escriu una columna cada quinze dies al diari de girona, potser li podriem recomanar escriure sobre la decència i la justicia que s´ha de tenir quan "ostentes" un càrrec com el de delegat de treball no?

Anònim ha dit...

bon dia, us recomano que feu un curs d'ortografia. Els vostre comentaris són plens de faltes. Sou realment periodistes ? Doncs nois.....