2006/11/11

El PSC parla més de la Chacón que de l’Entesa

Carme Chacón ha estat la gran estrella del Consell Nacional del PSC, després que divendres el Montilla la nomenés de manera digital la seva substituta a Madrid. Tothom avui, com manen els cànons del bàsquet polítics, ha anat a felicitar-la per la seva nova responsabilitat: presidenta del grup parlamentari del PSC a Madrid. Per cert, està bé ser presidenta d’una cosa que no existeix.

L’aparell del PSC no en deixa passar ni una, ja que si Montilla és del Baix Llobregat, ella també. Alguns del PSC ja es plantegen si s’hauria de canviar la seu del PSC de Barcelona al Baix Llobregat, la de quilòmetres que s’estalviarien al cap de l’any.

Carme Chacón va començar a ser coneguda per la seva brillant actuació en la nit electoral del 2003 a TVC, quan va proclamar l’inici del final de CiU i va resultar que el 2003 i el 2006 van guanyar les eleccions.

Chacón sembla que amb el temps ha millorat en no patir d’incontinència verbal però és un dels seus problemes. En Montilla per poc i l’altra, per massa. Tothom situa Chacón, de 35 anys, com una de les promeses de futur del PSC. A G-C estarem alerta d’aquesta promesa que en poc temps ha pujat com l’escuma.

Per cert, sembla ser que en el Consell Nacional el PSC han aprovat el govern de l'Entesa a l’estil de Bulgària, que són molts els càrrecs per nomenar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Chacón és bona té estil i en general agrada!
És dona, té el punt, per tant, de gènere, el de Baix Llobregat , el de viure sola i el de saber-se espavilar sense un mascle al davant