2006/11/04

Mas i els replicants

De fa uns dies que l'Artur Mas s'està buscant el cap. No és una metàfora, tot i que podria ser-ho perquè la patacada que es varen endur dimecres encara els dura als convergents. El Madí encara té el somriure congelat i no sap què fer amb els dvd que no s'han distribuït? En Mas ja no està per vacances com fa tres anys i als restaurants de Sarrià no es tenen notícies dels nois de CiU de fa tres dies.
GC ha sabut que tot està concentrat en aquests moments en trobar un cap al preu que sigui, és a dir, un conseller en cap com deu mana, que els d'Unió encara resen per si la Verge fa el miracle. I vet aquí que després de la negativa taxativa d'en Montilla de divendres, on tindrien el cap d'haver pensat que els diria que sí, estan oferint a tort i a dret el càrrec a tots els que poden oferir-li. Fins i tot han pensat en noms que no sonen,... somien els replicants Piqué amb conselleries elèctriques?,... Que solitària i difícil és la victòria! Si en Mas passa a l'oposició alguns ja diuen que li quedarà la cara de l'Obiols. Per què serà?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A BCN i en petit grupets dels mitjans de comunicació ja sonen campanes ´de converses polítiques referent a un possible pacte entre CiU i ERC a costa de qualsevol cosa i càrrec, només amb la mínima condició de MAS president , la resta fins i tot més del 50% de conselleries podria ser per ERC.
Au G-C ja teníu carnassa per a investigar!

Anònim ha dit...

Quina merda de confidencial, digne del provincialisme de la girona nadalenca.
Tot és opinió cutre, i molt poca informació, ja sembleu el Punt

Anònim ha dit...

Què ets un d' aquests pixapins de bcn que sempre en sap més que els provincians- veguers de comarques gironines?
au Joan! si vols més informació busca l' enciclopedia catalana a veure si així et refàs!

Anònim ha dit...

Pixapins? que cutre, xaval. Sóc de l'Empordà, i fot pena que Girona estigui controlada per una família rica i progre com els Nadal, i ho trobeu normal. Això té un nom: CACIQUISME. I aquest confidencial, déu ser d'algún dels molts parents, coneguts, etc. que té aquesta família, que estan enxufats en alguna institució, mitjà, etc. i que defensen el caciquisme progre gironí. En una paraula: provincià

Anònim ha dit...

G-C continua diguin el que diguin els de l' Empordanet, els de Barcelona o els d ón siguin . Feu una bona feina i ens divertim amb ella!què passa avui? que no hi ha inspiració, esteu pendent de les converses polítiques i no teníu temps d' escriure? ens teníeu molt ben acostumats a diversos escrits diaris!