2006/11/06

El cul de Zapatero


Ja tenim nou President, en Pepe Montilla, per fi, s’ha fet amb el càrrec. L’únic inconvenient, es que s’ha hagut d’enfrontar al PSOE i a Zapatero, que a hores d’ara deu tenir un culet, el pobre!!
Desprès de tot, els de CIU no perdonen, i això de rebutjar en Mas, Sr. Montilla no es fa! I més, quan s’hi juguen el suport a Madrid!
En Zapatero ja s’ho pot treballar bé, perquè si continuen fent-li aquests desprecis gent del seu partit, no sé que li poden fer els que no ho son.
En fi, no hem hagut d’esperar massa per tenir nou President i això suposo que ja ens deixa mes tranquils. He de dir que no m’ho esperava, però la veritat, em felicito personalment per la nostra victòria.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Home o dona!, Felicitar-te per la victoria , pot-ser és massa!Pot-ser et caldria dir que entre tots i totes els d' esquerres ho hem aconseguit!

Anònim ha dit...

Estic feliç!
Esquerra ha demostrat tenir visió de futur,seny i patriotisme.
Avui som més un sol poble que abans.
Avui som més nacionals normals que abans.
Avui hem tret la careta al nacionalisme ètnic que ens dividia als catalans per impedir que puguéssim ser el que volem ser.

Em sento orgullós de que un català que va venir en una maleta acabi de president del poble del qual n'ha volgut formar part.

Som un país collonut.

I ara,ja ho sabeu: Convergència es retirarà a la capella per resar per les essències patrioteres,i els d'Unió intentaran que no se'ls mengi el PP.

Un pas de gegant. L'independentisme democràtic ha demostrat que està madur.Estem madurs.

Anònim ha dit...

Rectificació: no va venir en una maleta,sinó amb una maleta.
Es diferent,no?