2006/11/20

El pack del diputat català

Quan les nenes i els nens comencen a l’escola els pares han d’assumir les despeses del material escolar. En el cas dels 135 escons del diputats al Parlament, el material parlamentari el paga Catalunya, és a dir tothom.
G-C després de diverses consultes, com a mínim, hem detectat que tenen el següent material parlamentari gratuït:
Ordinador portàtil d’última generació, oficialment per estar permanentment connectats, rebre les convocatòries en temps real, email’s i el que faci falta, extraoficialment, perquè així treballen a casa i no fa falta anar el Parlament.
Telèfon mòbil sense límit de trucades, oficialment per estar sempre ben connectats per qualsevol urgència parlamentària i pot ser, també, per anar fent gestions personals i dedicar-se a enviar sms.
Targeta gratuïta a tots els peatges de Catalunya les 24 h. del dia, els 7 dies de la setmana, els diumenges també, dia de gran activitat parlamentària. Per això, la desaparició dels peatges ja no té tanta prioritat, ells i elles ja ho tenen solucionat!.
Viatges gratuïts en tren sempre que vulguin, aquest servei és dels menys utilitzats i no és des que hi ha problemes a rodalies de RENFE, sinó de sempre i després, van donant lliçons de transport públic.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vet aqui perque molts no deixen mai la carrera política!

Anònim ha dit...

segur, segur que per un ordinador i un móbil la gent segueix a la política anònim... quina bestiesa!

Anònim ha dit...

Ordinador, mòbil, peatges, viatges en tren, en avió, dietes, desplaçaments,els horaris que més o menys volen .... i altres feines compaginables , despatxos d' advocats privats, d' economistes ... Au Tamino obre els ulls!

Anònim ha dit...

Tantes i tantes coses materials quan el que molts voldríen son nits d'hotel gratuïtes a Barcelona

Anònim ha dit...

Els que ens dediquem a la política sovint no ho veiem tan clar com vosaltres, el que sí tenim és il.lusió i vocació ,si només fos per aquestes quatre raons materials , us ben asseguro que ens quedaríem a casa i potser no patirem tantes trontollades i malsdecaps de salut com tenim ara!

Anònim ha dit...

Ja ho heu dit vosaltres: als diputats no els preocupen els peatges, simplement, perquè no els paguen. Espero que mai els ofereixin una assegurança mèdica privada, o l'escola privada per als seus fills.