2006/11/27

En Milà va de boy scout per Girona

Recordeu aquell ecologista de disseny que quan era conseller anava amb un helicòpter per fer escapades de cap de setmana amb la família, doncs el cap de setmana G-C el va veure per Girona amb la family però sense l'helicopter. Clar que ara ja no és conseller, però l'home es va mantenint fidel a les ocupacions de pare i marit. En el present, ja sabem que no és dels candidats a les ternes com a consellers però té la seva gràcia veure aquest tros d'home estirant les cames pel centre de Girona un dissabte. I el més curiós de tot és que davant d'un bar uns quants van riure a la seva esquena en veure que portava una caçadora d'aquestes impermeables comprada al Decathlon. O sigui, que va d'estalviador.

G-C no té res contra aquestes caçadores, ni contra el Decathlon, ni tampoc contra aquest ecologista de disseny però té la seva conya tot un ex-conseller veure'l anar de boy scout. Ah! Per cert, el nostre bon amic Puitxi Puigcercós també equipa els seus fills al Decathlon perquè més d'una vegada l'hem vist comprar els dissabtes a la tarda per aquelles terres adoptives del Bages, prop d'on resideix la seva mitja taronja.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un ex-conseller en una democracia és una persona normal i corrent que pot anar vestit com vulgui, si no enteneu una idea tan simple no sé com podeu fer un bloc de política. Què voleu que es passegi vestit de smoking per Girona?