2006/11/27

En Piugdemont passa el negoci als socialistes

Carles Puigdemont, diputat al Parlament de Catalunya per CiU, perquè segons informacions de G-C encara no ha estat escollit candidat a l’alcaldia de Girona, ja està fent el traspàs del negoci, Catalonia today. Els termes econòmics els desconeixem, ara els polítics els coneixem.

El Madi gironí és el gran crític de l’Entesa i de tot el sembli proper als socialistes, ara bé, a l’hora de fer negocis ha preferit la sociovergència que el pacte nacionalista. Segons han informat a G-C ha passat la direcció del Catalonia Today en Miquel Berga, actualment Degà d’Humanitats de la UPF, un dels homes de confiança en els anys de l’alcalde socialista de Salt Salvador Sunyer, i que en les eleccions municipals del 2003 anava a les llistes del PSC de Salt.

Resulta que en Carles Puigdemont està fent un curs accelerat de cintura política i econòmica, un cop garantida la nòmina al Parlament ha preferit un socialista al Catalonia Today que un convergent. A Can Conver, després dels problemes d’ocupació que tenen, només els faltava un convergent col·locant un socialista.