2006/11/23

Home i dona junts, solució a la violència de gènere


Commemorant el 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, tornarem a veure el col·lectiu per la igualtat, com us dèiem en un altre G-C.

Està previst un acte divendres sobre la memòria històrica, recordant la biografia de dues grans dones , per una banda Aïda Lorenzo, presidenta de l’Associació de familiars repressaliats pel franquisme, i per altre l’Antònia Adroher, mestra i regidora durant la República que va compartir vida amb Carmel Rosa, fundador del POUM, i mort recentment . Nosaltres hi veiem en aquesta parella la imatge del que seria l’antònim de la violència de gènere, darrera una gran dona existeix un gran home i al mateix temps darrera un gran home sempre hi ha una gran dona .(Adroher-Rosa, Rosa-Adroher)

Des de G-C fem una crida a totes les gironines i gironins a concentrar-se el mateix dia 25 de novembre a la Rambla, a les 13h, amb un mocador o un llaç negre per demanar la fi de la violència sexista i eradicar qualsevol discriminació vers les dones. És tema de tots i totes, cal mullar-nos clarament i ser-hi, aquest dia i sempre!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

TENIU TOTA LA RAÓ G-C,ÉS DE TOTS I TOTES LA SOLUCIÓ PER TANT ANIREM A LA CONCENTRACIÓ I ENS FAREM VEURE I SENTIR

Anònim ha dit...

M´agrada que se us noti que teniu dones a G-C o bé que sou homes que esteu molt conscientcienciats!

Anònim ha dit...

aquest col.lectiu per la igualtat és una tapadera del PSC , les que valem som la xarxa de feministes de Girona i no aquestes quatre

Anònim ha dit...

A la concentració hihaurà quatre gats.
el col.lectiu per la igualtat és una realitat?
Si són quatre i els seus homes , i per cert alguns del Punt com vosaltres.