2006/11/02

Ciutadans ja busca candidat a Girona

Després de l'eufòria,... aquest neo partit espanyolista comença a buscar un candidat per a l'alcaldia de Girona amb vista les eleccions municipals que vindran el maig. Queden sis mesos però aquests de Ciutadans tenen més ganes de treballar que alguns dels nous candidats que han saltat al ruedo de la plaça del Vi. L'escriptor i crític literari Ponç Puigdevall va ser un dels qui van formar part del grup promotor però no va trigar gaire a tirar la tovallola perquè el tema el va superar. Ara Ciutadans mou fils i ja busca un candidat que permeti progressar el partit a Girona, després de l'exitàs en llocs com Tarragona ciutat. Entre Ponç Puigdevall i l'ex-PP Joan Carles Cabrera i algun dels militants il·lustres del partit de la gavina rebel contra es comencen a moure alguns noms. Com que estan cresquts, aquests de Ciutadans tenen ganes de menjar-se Girona ciutat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Viva España y Viva Ciudadanos Estamos hartos de tanto catalanismo porque España también existe en Cataluña

Anònim ha dit...

Vas a un judici i ha de parlar en castellà, vas al cinema i nomès pots veure films en castellà, la majoria del diaris i revistes són en castellà, etc.... Senyors de Ciutadans, qui està discriminat a Catalunya ?.

Anònim ha dit...

Són un toc d'atenció.Què és això de reclamar cinema en català? No podem ser europeus normals amb cinema subtitulat? Fins que els catalans no assumim que el castellà és també una llengua que forma part del nostre país i que hem d'aconseguir que l'anglès també en formi part,i també el francès, no anem bé.
Què és això de reclamar Universitat en català? La Universitat ha de ser en anglès bàsicament i obrir-se a Europa.Què és això de que en els museus posem cartells en català i anglès? Ens hem tornat bojos d'excloure el castellà?
La llengua s'ha polititzat MOLT i hem de despolitizar-la.Sense política aniríem millor i parlar català seria normal i no pas un gest polític.

Anònim ha dit...

Ciudadanos ha nacido por culpa de ERC y su sectarismo en instituciones, estamentos y universidades.

Anònim ha dit...

ara serà l' hora companys, quants més ciutadants més serem els que ens apuntarem a ERC. No sé qui són els sectaris en un país que us ha donat feina, vida i benestar , usuari anònim anterior!