2006/11/11

Carod i la cabra d'en Maragall

Al Teatre Municipal de Solsona s'ho han passat d'allò més bé avui els d'Esquerra. Tots contents per tenir el govern de nou; tots contents per tenir cadires de nou; tots contents per haver estat els primers a sortir a la tele aquell diumenge; en fí..tots contents.

I de tan contents que estan a alguns se'ls escapen paraules que no auguren res de bo, res d'aquell "acte de contricció" pels errors del passat...per exemple en Carod ha fet l'acudit del dia, estil monologuista televisiu amb el viatge d'en Maragall al Senegal i al fet de que li han regalat una cabra (veure foto): "Ho sabeu que al Maragall li han regalat una cabra al Senegal? inclús allà l'estimen més que els seus d'aquí..."

I tots rient la gràcia, tots fent el gran monòleg. Tots? no, Lluís Corominas, bedell de tot servei, ha estat l'únic que, curt i ras, ha demanat que no s'hi posin tots els consellers amb la família a aplegar cadires i a enriure-se'n dels altres.
Llarga vida als polítics responsables, conscients de que els monòlegs són prescindibles.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ERC no sé si ha canviat gaire, malgrat el seu discurs molt més social que ha fet avui.
Continua fent brometes, que poden acabar amb tots els bons proposits de "fer bondat".

Anònim ha dit...

Mines ets el millor

Anònim ha dit...

Ja els agradaria a la resta de partits tenir persones com en Mines. Espero que a G-C tracteu com es mereix aquest conseller nacional que va dir una veritat com un temple.

Anònim ha dit...

Lo botones és un bocamoll. Des que explicava a tothom que lo volguera escoltar sobre la historia del presumpte fill bord d'un destacat dirigent està vetat per a qualsevol càrrec.

Anònim ha dit...

endavant Mines no tothom pot dir el que pensa com tu.