2006/11/07

Montilla al TNC


L'Entesa ha estat presentada en societat aquest migdia amb tota solemnitat. Ja sabem que estem en una societat audiovisual i això fa que la posada en escena sigui fonamental per enviar el missagte desitjat a la ciutadania.
Montilla, nou president "in pectore", ha protagonitzat una escena que, encara que feta al Parlament de Catalunya, podria haver tingut el Teatre Nacional de Catalunya com a escenari.

Els diputats i diputades a darrera, com ja és habitual en els mítings, que a la tele s'ha de veure gent i no parets; tots barrejats perquè no s'identifiquin diferències ja d'entrada; dones joves al capdavant encara que siguin poques en tant per cent; i els dirigents, ben visibles, per comandar tot el grup.
No s'han vist a primera fila aquells noms significats de l'antic govern tripartit, paraula a oblidar i potser per això estan al darrera; no s'han fet grans declaracions polítiques, més aviat s'ha parlat d'intencions, posant l'emfasi en la gestió.

Tot plegat a gust i model d'en Montilla, que ha fet, a parer de G-C, un discurs de poc calat, evidentment no gaire nacionalista, no pot ser-ho; i massa general, clar que ja hem sentit de tot al llarg de la campanya, però parc en paraules com és ell, haurem d'esperar al repartiment de conselleries i persones, i les primeres decisions, per saber-ne més. Que no tindran ni 100 ni 10 dies de gràcia...

1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat és que alguna de les futures diputades que apareixen a la foto semblen vestides pel seu pitjor enèmic. Deu ser l'entesa fashion !