2006/11/29

Govern, la presa de possessió

Estem ja situats en el post-part del Govern, aquest de la gestió i les no-sorpreses. I com que sembla que la Montilla's line és de posades en escena, la presa de possessió d'avui a les 11h a Palau també esdevindrà un acte com cal.
El protocol (putocol per als iniciats) diu que els Consellers que juren o prometen el càrrec poden portar 5 persones convidades a l'acte. A G-C ens temem que això no sigui prou per a depèn qui...Exemples:
La família Nadal i la Família Maragall que són un munt de germans, cosins, tietes i altres estris familiars, on es coloquen tants?
Els nouvinguts al càrrec, amb lo difícil que ha estat arribar-hi, com no portaran a la família, els amics, els companys de sindicat i els de la comuna?
Em canvi, les que no havien de ser i hi són (Tura, Geli...) per celebrar que han aconseguit escalar l'everest d'un segon mandat no posaran problemes que el capo Montilla les hi deu haver posar unes condicions que si no compleixen seran expulsades de la casa.
Això sí, desprès de l'acte, tothom a pencar...i ho veurem per la "nostra", que aquest govern s'ha fet per "treballar"...per què s'havien fet els altres?