2006/11/26

Mas... ministre?

Les darreres trencadisses a "can conver" estàn fent estralls entre els més agosarats. No és difícil d'entendre, el cop ha estat dur i per segona vegada s'ha demostrat que el país adoleix de certa qualitat democràtica que es basa en la regla no escrita de que qui guanya governa, però com que tots hi han passat, socialistes inclosos, els ciutadans de a peu no li veiem més problema.

Però, ai làs! A l'Artur li està costant molt refer-se, medicació inclosa, i l'entorn més proper està prenent decissions. La primera, enviar Madí als EUA perquè faci un altre màster, aquest d'humilitat i Coca-Cola, per veure si n'aprèn alguna cosa que serveixi, no com l'altra vegada. I la segona, i aquí està el quid de la qüestió, seria trobar-li un lloc de treball a l'Artur, a poder ser a Madrid, i a poder ser de ministre,... sí,... ja ho sabem que el ministre havia de ser en Duran, però, com diuen a la meseta: donde manda patrón, no manda marinero...

G-C ha sabut que Mas va de ministre i no ho farà pas malament, a veure si en treu quelcom per a Catalunya, que ganes segur que no li manquen, i els despatxos de Moncloa són acollidors i coneguts per ell. Tot plegat ZP ho necessita, ara que està pressionat pel PP segons el CIS i al mig del procés de pau basc. Per tant, una mica de seny català no li aniria pas malament, que en Mas té bons amics al PNB,...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sociates de G-C, pareu de tirar merda als altres. Que Catalunya no us ha volgut, heu perdut 250.000 vots, burros! Això sí que és una òstia.
Com és que des dels anys 90 no guanyeu cap elecció important per vosaltres sols, a banda això sí, si us ajuden terroristes amb una matança a Madrid, sinó res. Mai guanyeu sols, o amb ajudes de traidors o de terroristes.
ERC, botiflers

Anònim ha dit...

Merda de què anònim convergent ?
Si fos veritat te n' hauries d' alegrar de trobar una sortifda tan digne al teu "jefe" i si fos mentida podries estar cotent perquè com a mínim a G-C el deuen considerar trempat que el proposin per ministre , no?
Au em sembla que tots els convergents esteu nerviosos i nervioses , preneu-vos tranxiliums, tranquimazins, til.les ... o que us faci falta per prendre la política amb democràcia!

Anònim ha dit...

i marujita díaz secretaria d'estat, jajajajajajajajaja... a l'oposició ARTURO!

Anònim ha dit...

Sociates tots (erc,icv, psc, psoe) ja veurem com van les municipals. Igual aquest riure es gela!

Anònim ha dit...

Municipals dius? Et penses que CiU, el partit solitari i onanista, pot tenir algun èxit?
A Girona un parell de regidors ja seria un èxit bestial.
A Barcelona, la inutilitat del vot és a hores d'ara ja sabuda.
A Tarragona, el notari els ha deixat sols i els C's no perdonen el PP.
A Lleida, ni posant ciris a Santa Rita aguanten.

Primer, les nacionals havien d'enterrar a ERC. Ara diuen que a les municipals. Després ens diran que a les estatals. Després,encara,pronosticaran la plaga bíblica a ERC pel 2010...

Esteu sonats. I perdoneu.

Anònim ha dit...

No sé qui deia: Cap al milió de vots! Quasi! Només n'heu perdut 130.000, i just arribeu a 400.000.
Aneu fent, botiflers!

Anònim ha dit...

Sí,hem perdut vots que majoritàriament s'han quedat a casa. Potser els recuperarem i en sumarem molts més.
Sobretot ara que ja és definitiva la fugida de CiU cap a posicions essencialistes i patrioteres que l'allunyen del món.